Het toevoegen van video’s in een online magazine kan van grote waarde zijn. En om je van de beste kwaliteit te kunnen voorzien, hebben we ervoor gekozen om alleen video’s te streamen van de bekende video sites. Dus Youtube en Vimeo.

Wanneer je een video element plaatst verschijnt het volgende venster:

manual-wordpress-magazines-add-content-video-player-properties

Hier vind je het volgende:

  1. Video link: Voer de url van de video in YouTube of Vimeo in. De link kun je kopiëren uit je adresbalk van je browser.
  2. Custom video title: Wanneer je in het videovenster een extra titel wilt plaatsen, kun je die in dit veld invoeren.
  3. Custom video thumbnail: Youtube en Vimeo bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de embedded video thumbnails. Wanneer deze is toegevoegd aan de video verschijnt deze in het magazine. Wanneer dit niet het geval is of wanneer je een eigen thumbnail wilt gebruiken, kun je die hier selecteren.
  4. Video height: Voer de hoogte van van het video element in. Dit is alleen noodzakelijk wanneer de rij-eigenschappen de rijhoogte ingesteld staat als ‘auto’.
  5. Save & Cancel: Bewaar of annuleer de wijzigingen.

[alert]Let op: De video thumbnail gedraagt zich hetzelfde als een afbeelding. Wanneer de maat anders is dan het vlak waarin de thumbnail geplaatst wordt, wordt deze automatisch bijgesneden.[/alert]