Je kunt aan een rij 3 verschillende soorten toekennen: Smart, Fixed & Expandable.

Smart Height

Bij dit type rij komt de hoogte op intelligente manier tot stand. De verdeling van content wordt berekend op basis van de hoogtes van de individuele contentblokken.

Fixed Height

De hoogte van deze rijen worden bepaald door een door de gebruiker ingestelde hoogte. Dit wordt in percentages gedaan.

Hierin vind je het volgende:

 1. Height in percentages: Voer de hoogte van de rij in. Dit doe je in procenten. Indien je de rijhoogte op ‘Smart’ laat staan, wordt de hoogte bepaald door de inhoud van de rij.
 2. Height distribution: Kies hier uit 3 opties.
  • Even fill: De verschillende componenten in de rij worden gelijkmatig over de ingestelde hoogte verdeeld.Even-fill-wp-magazines
  • Content Fill: De verschillende componenten worden op relatieve basis over de hoogte verdeeld afhankelijk van de hoogte van ieder component.
  • Content Stretch: Van de verschillende componenten wordt de hoogte breedte verhouding in tact gelaten. De hoogte wordt niet noodzakelijk uitgevuld.

Expandable Height

Dit rij type klapt open nadat de gebruiker op het ‘plus’ teken heeft geklikt. Daarna doet de rij hetzelfde als een Smart Row.

row-type-02-wp-magazines

Hierin vind je het volgende:

 1. Expand button color: Voer een kleur in voor de knop die er voor zorgt dat de rij open gaat wanneer erop geklikt wordt.
 2. Expand titleVoer de titel van de rij in die de lezer te zien krijgt.
 3. Expand title heading: Kies een heading voor de titel.